7 τάσεις ομορφιάς που δεν είναι στην μόδα το 2016



Κάθε εποχή έχει και τις δικές της τάσεις ομορφιάς, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, τις οποίες οι περισσότερες από εμάς τις ακολουθούν πιστά, ακόμη και αν πολλές φορές το παρακάνουμε λίγο προσπαθώντας να είμαστε in fashion.


Μέσα στο 2015 λοιπόν, είδαμε πολλές αλλαγές να συμβαίνουν, πολλές από τις οποίες σίγουρα δεν περιμέναμε, όπως για παράδειγμα τα μεγάλα και έντονα φρύδια. Τώρα όμως που μπήκε το 2016, ήδη έχουν αλλάξει πολλά από αυτά τα beauty trends. Ποιες είναι αυτές οι τάσεις που βγήκαν εκτός μόδας και θα έπρεπε να σταματήσετε να ακολουθείτε μέσα στο 2016;

 

Τάσεις ομορφιάς που θα πρέπει να σταματήσετε
να ακολουθείτε το 2016


 

Έντονο περίγραμμα προσώπου



Το 2016 θα πρέπει το περίγραμμα του προσώπου σας να είναι πιο φωτεινό, ώστε να φαίνεται πιο φυσικό σε σχέση με το 2015 που το contouring ήταν αρκετά σκούρο. Ακόμη και έτσι, μπορείτε να κάνετε τα ζυγωματικά σας να φαίνονται σμιλευμένα. Ο σκοπός του μακιγιάζ είναι να αναδείξετε και να τονίσετε ελαφρώς τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και όχι να τα καλύψετε.

 


Έντονα φρύδια



Είδαμε πολλές γυναίκες με φρύδια τα οποία ήταν πολύ τετραγωνισμένα μπροστά και έντονα βαμμένα, τα οποία έμοιαζαν αρκετά με stencil. Αυτό το look φυσικά τα έκανε να δείχνουν απίστευτα ψεύτικα και γι' αυτό τώρα προτιμούνται τα ελαφρώς χρωματισμένα και πιο φυσικά φρύδια, τα οποία θα κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πιο φρέσκο.

 


Μυτερά νύχια



Τα μυτερά και γαμψά νύχια ανήκουν πλέον στο 2015. Ακόμη και αν σας άρεσαν, ακόμη και αν δεν κάνατε πειράματα με έντονα χρώματα και διάφορα nail designs και επιλέγατε nude χρώματα, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν έδειχνε και τόσο φυσικό, όπως μας συστήνουν για το 2016. Οπότε αφήστε αυτό το στυλ νυχιών πίσω!

 


Πολύ σκούρο smokey eye μακιγιάζ



Μπορεί να το λένε smokey eye, αλλά είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικό όταν τα μάτια σας δεν είναι κατάμαυρα, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι και λίγο κάτω από τα φρύδια σας και έχουν διάσταση. Φροντίστε η εσωτερική γωνία των ματιών σας να είναι πιο φωτεινή και να σκουραίνει το χρώμα όσο πηγαίνετε προς την εξωτερική γωνία.

 


Πολύ μακριά extensions



Φέτος είναι στην μόδα τα πιο κοντά κουρέματα, είτε με έντονο φιλάρισμα, είτε με μύτες και όχι τόσο τα μακριά. Οπότε σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις μακριές σας τρέσες και extensions και κάντε ένα πιο κομψό κοντό κούρεμα.

 


Ψεύτικες βλεφαρίδες



Δε χρειάζεστε απαραίτητα τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζουν σα βεντάλια για να έχετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Μπορείτε κάλλιστα να τονίσετε τις δικές σας, βάζοντας αρκετές στρώσεις μάσκαρα με ένα κενό ενός λεπτού ανάμεσα στην κάθε στρώση.

 


Ombre μακιγιάζ χειλιών



Ίσως είναι και το μόνο trend που δε θα θελήσουμε να αποχωριστούμε με τίποτα, μιας και έχουμε λατρέψει τα ombre χείλη. Όπως φαίνεται όμως, το 2016 είναι υπέρ του πιο φυσικού look και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με ό,τι έχουμε.


Πηγή:
www.ediva.gr